AMASYA / SULUOVA - Suluova Mihri Hatun Anaokulu

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Minik Mucitler sınıfımız öğretmenleri ve öğrencileri Türk Kilimi etkinliği yapmışlardır.

Etkinlik için öğretmenimiz Minire ATAY' a teşekkür ederiz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında velilerimizin de katılımıyla öğrencilerimize kültürel yemeklerimizden olan mantı yemeğinin nasıl yapıldığı öğretilmiştir.

Bu etkinlik için öğretmenlerimiz Rabianur KARACA ve Nigar ŞENTÜRK' e ayrıca velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda Türk Mutfağımız günü düzenlenmiştir.

Etkinliğimize velilerimiz yöresel yemeklerimizi hazırlayarak katkıda bulunmuşlardır.

Yöresel kıyafetlerin ve eşyaların toparlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Öğretmenimiz Merve ÖZAK yöresel yemeklerin hazırlanış şekillerini öğrencilerimize uygulamalı göstermiştir. Kendisine de ayrıca teşekkür ederiz.

Mrt

Değerler Eğitimi dersi kapsamında kulüp öğrencilerimizle yapmış olduğu etkinlikler için öğretmenimiz Elif ÇAYCI' ya teşekkür ederiz.

Mrt

Amasya'yı Yaşıyorum Projesi kapsamında tüm öğrencilerimizi Kral ŞAkir Sinema Filmine götürdük.

Hayatında hiç sinemaya gitmemiş öğrencilerimizi sinemayla tanıştırma fırsatı bulduk ve daha önce sinemaya gitmiş öğrencilerimiz için ise toplu halde seyahat etme ve film izleme kültürünü aşılamaya çalıştık.

Gezi için emeği geçen tüm öğretmenlerimize, personelimize ve stajyer öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde saat 04.17 de yaşadığımız 2 deprem sonucunda hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza şifalar diliyoruz.

Allah tekrarını yaşatmasın.

Ara

Okulumuzda 5 yaş kulüp sınıfında Ebru Sanatı çalışmaları yapılmıştır.

Öğretmenimiz rehberliğinde ebru sanatı yapan öğrencilerimiz çok güzel çalışmalar ortaya koymuştur.

Ebru Sanatı etkinliği için Kulüp Öğretmenimiz Özlem TAYYARE' ye teşekkür ederiz.

Mrt

Veli katılımı etkinliği için velimiz Gülşen CEYLAN a ve öğretmenimiz Ebru NOKAY a teşekkür ederiz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Geleneksel Çocuk Oyunlarımızı öğrencilerine öğreten İlkay Esen İLHAN' a teşekkür ederiz

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerine yöresel kıyafetleri gösteren Merve ÖZAK' a teşekkür ederiz.

Ock

Bakanlığımızın düzenlemiş olduğu faaliyet haftası kapsamında okulumuzda öğrencilerin sosyal gelişimine ve kişisel gelişimine katkıda bulunacak çeşitli etkinlikler yapılmıştır.

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda yazar buluşması ve imza günü etkinliği yapılmıştır.

Okulumuza gelen, öğrencilerimize kitap okuyan Çocuk Kitapları Yazarı Sayın Ayşenur BİÇER' e ve bu buluşmada emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Mevlana Haftası kapsamında okulumuzda Mevlanayı anma ve anlama etkinlikleri yapılmıştır.

Etkinliklerin hazırlanmasında emeği geçen İlkay Esen İLHAN ve Elif ÇAYCI öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kızılay Haftası okulumuzda kutlandı.