AMASYA / SULUOVA - Suluova Mihri Hatun Anaokulu

Ara

Mevlana Haftası kapsamında okulumuzda Mevlanayı anma ve anlama etkinlikleri yapılmıştır.

Etkinliklerin hazırlanmasında emeği geçen İlkay Esen İLHAN ve Elif ÇAYCI öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kızılay Haftası okulumuzda kutlandı.

Ara

Çocuklarımızın kış aylarında dışarı çıkamamasından ötürü okulumuzda oyun sınıfı açılmıştır.

Bu sınıfın hazırlanmasında Öğretmenlerimiz İlkay Esen İLHAN ve Rabianur KARACA' ya ayrıca velimiz Özlem AYDIN' a teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Minik Mucitler Sınıfı Öğlen Grubu ''Kitap Ağacı'' etkinliği yapmıştır.

Ağaçtan seçilen kitaplar velilerimiz tarafından okunmuş ve kitaplar içeriğine göre etkinlikler yapılmıştır.

Etkinlikte emeği geçen velilerimize ve öğretmenimiz Nigar ŞENTÜRK' e teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Pamuk Şekeler Sınıfı Öğlen Grubu ''Kitap Ağacı'' etkinliği yapmıştır.

Kitapta bahsi geçen Mandalina Ağacı içinse çocuklarla birlikte tohumlandırma çalışması yapılmıştır.

Etkinlikte emeği geçen velimiz Sayın Merve AYVALI' ya ve öğretmenimiz Rabianur KARACA'ya teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Minik Mucitler Sınıfı Sabah Grubu ''Kitap Ağacı'' etkinliği yapmıştır.

Etkinlikte emeği geçen velimiz Sayın Sümeyra Hanıma ve öğretmenimiz Minire ATAY' a teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Gökkuşağı Sınıfı ''Kitap Ağacı'' etkinliği yapmıştır.

Etkinlikte emeği geçen velilerimiz Sayın Gülnur Hanıma, Mehmet Beye ve öğretmenimiz Merve ÖZAK' a teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Pamuk Şekerler Sınıfı ''Yardımlaşma Halısı'' etkinliği yapmıştır.

Etkinlikte emeği geçen velimiz Sayın İlayda Hanıma ve öğretmenimiz Ebru NOKAY' a teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Deniz Yıldızları Sınıfı ''Kitap Ağacı'' etkinliği yapmıştır.

Etkinlikte emeği geçen velimiz Sayın Saniye SAZAK' a ve öğretmenimiz İlkay Esen İLHAN' a teşekkür ederiz.

Ekm

Artık daha güvendeyiz!

Yangın ikaz, alarm ve söndürme sistemimiz bütünüyle yenilendi.

Ekm

Okulumuz öğrencilerinin, öğretmenlerimizin ve çalışan personellerimizin deprem anına ve sonrasına daha hazırlıklı olabilmeleri için depremle ilgili bilgilendirmeler yapılmıştır.

Bilgilendirmeler sonunda deprem anı ve sonrası yapılacaklarla ilgili tatbikat düzenlenmiştir.

Tatbikat amacına ulaşmıştır.

Uyum haftası saatlerimiz

2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Şenlikleriyle Sona Ermiştir.

Emeği geçen tüm öğretmenlerimize, okulumuz personellerinve velilerimize teşekkür ederiz.